Most Genius

Most Genius

Een goed concept neerzetten waarbij alles klopt. De juiste vorm geven aan uw reclame boodschap. Het geheel een mooi, uniek mengsel van functionaliteit met een druppel geniale creativiteit. Dat is waar Most Genius voor staat.

Bij het ontwerp van een website biedt Most Genius ook webhosting en eventueel domeinnaam registratie aan.

Dit heeft als grote voordeel dat u maar één aanspreekpunt heeft voor het ontwerp, onderhoud en hosting voor uw website. Voor maar €39,- per jaar heeft u een compleet webhosting pakket. Neem voor meer informatie contact met me op.

Het leuke aan het ontwerpen van communicatie-uitingen is dat het niet alleen mooi en aantrekkelijk moet zijn. Het ontwerp moet daadwerkelijk een boodschap overbrengen.

Most Genius staat voor strakke, heldere concepten en ontwerpen waarin het functionele met het creatieve wordt gemengd. Het ontwerp moet verrassend werken zodat het blijft hangen bij mensen en als onderscheidend wordt ervaren. Dan wordt boodschap goed opgenomen en dat is waar het omdraait.

Het ontwerp heeft het doel om te communiceren of het nu om een huisstijl, website of presentatie gaat. Most Genius zorgt dat het meewerkt aan uw succes.

Most Genius draagt ook zorg voor uw drukwerk en neemt u daarmee nog meer uit handen.

Of het nu alleen om visitekaartjes gaat of om een uitgebreide brochure. Voor elk project maken we vooraf afspraken over de omvang, de planning en de kosten. Dat schept duidelijkheid en dat werkt wel zo prettig

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Most Genius

  • Art-direction
  • Beeldbewerking
  • Conceptontwikkeling
  • Corporate design
  • Desktop publishing / DTP
  • Ontwerp / vormgeving
  • Visuele communicatie
  • Webdesign

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Most Genius
Aagje Dekenlaan 81
1403HC Bussum

+31 (0)6 27096979

Deel deze pagina

Most+Genius img