Duotone Grafisch Ontwerp

Duotone Grafisch Ontwerp

Duotone grafisch ontwerp is het ontwerpbureau van Helene de Wit, een klein en flexibel ontwerpbureau voor grafische vormgeving, illustratie en communicatieadvies.

Werkzaamheden bestaan onder andere uit het geven van communicatieadvies, het bedenken van creatieve concepten en het ontwerpen van lesmateriaal, folders, brochures, tijdschriften, personeelsbladen, boeken, nieuwsbrieven, advertenties, posters, huisstijlen, logo’s en illustraties.

Duotone helpt opdrachtgevers met het ontwikkelen van functionele, heldere en duidelijke communicatieoplossingen. Ik ben sterk in het bedenken van creatieve concepten en het vertalen hiervan naar een passend ontwerp. Helder, fris en met een scherp oog voor detail. Ik werk graag in nauw overleg met mijn opdrachtgevers. Luisteren, meedenken, enthousiasme, betrokkenheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijk. Vanzelfsprekend houd ik rekening met de randvoorwaarden en het budget. Duotone is in te schakelen voor het hele ontwerptraject.

Duotone werkt ook samen met ervaren tekstschrijvers, communicatieadviesbureaus, freelance ontwerpers en websitebouwers zodat het mogelijk is om in overleg met de opdrachtgever een totaalpakket aan te bieden.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Duotone Grafisch Ontwerp

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Duotone Grafisch Ontwerp

  • Advies
  • Art-direction
  • Conceptontwikkeling
  • Corporate design
  • Desktop publishing / DTP
  • Ontwerp / vormgeving
  • Restyling
  • Visuele communicatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Duotone Grafisch Ontwerp
Francois Mauriacweg 1
3731CP De Bilt

+31 (0)30 2231215

Deel deze pagina

Duotone+Grafisch+Ontwerp img