Seña Ontwerpers

Seña Ontwerpers

Onze ontwerpen brengen uw boodschap helder over, maar bovenal laten ze een blijvende indruk achter. In vijftien jaar tijd heeft grafisch ontwerpbureau Seña op menig productie zijn handtekening gezet. Van huisstijl tot jaarverslag, van magazine tot boekontwerp, van logo tot website. Ook op het gebied van interactieve media en driedimensionale vormgeving heeft Seña veel ervaring in huis.

Seña betekent teken, identiteit, signaal. Teken en signaal staan voor verrassende ingrepen, combinaties en toepassingen in beeld en materiaal. Elk ontwerp heeft een unieke identiteit die herkenbaar is voor uw organisatie.

Onderwijs-, culturele- en zorginstellingen, uitgeverijen en het MKB behoren tot onze klantenkring. Zij waarderen onze persoonlijke benadering en laten zich graag verrassen door originele beeldtaal.

Seña denkt inhoudelijk mee en zoekt naar eigenzinnige en unieke oplossingen. Bij veel projecten werken wij samen met andere disciplines zoals communicatieadviseurs, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en webbouwers. De lijntjes zijn kort en de creatieve uitwisseling is groot.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Seña Ontwerpers
Pioenroosstraat 59
5644CB Eindhoven

+31 (0)40 2134107

Deel deze pagina

Se%C3%B1a+Ontwerpers img