Oziezo Vormgeving (BNO)

Oziezo Vormgeving (BNO)

OZIEZO vormgeving is een klein, creatief en verfrissend bureau voor grafische vormgeving in de vestigingen Den Haag en Groningen. We zijn opgericht in 2001. OZIEZO ontwerpt voornamelijk huisstijlen, visitekaartjes, logo's, brochures, affiches, advertenties en mailingen, etc. Ook in fotografie is het bureau bedreven. OZIEZO staat voor een open blik, eenvoud en perfectie voor een redelijke prijs. We ontwerpen voor kleine zelfstandigen (starters), grote bedrijven, stichtingen en verenigingen en we werken vaak samen met zzp-ers om het gehele PR-pakket te kunnen aanbieden.

Op deze website kunt u alvast een indruk op doen van het werk van OZIEZO. Voorbeelden van vormgeving en fotografie vindt u onder de desbetreffende kopjes. Heeft u na het bekijken van de website nog vragen of bent u geïnteresseerd in de diensten van OZIEZO, dan kunt u contact opnemen met Pablo ter Borg.

OZIEZO vormgeving gaat met je in gesprek en geeft eerlijk en kritisch haar visie. Er wordt gekeken naar de markt, de doelgroep, de concurrenten en hoe we jouw bedrijf of product daarin kunnen onderscheiden. Grafisch en creatief zullen wij van concept tot realisatie tot het uiterste gaan. Onze werkwijze is helder en transparant, om zo te verkomen dat u voor verrassingen staat.

Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Gedurende dit gesprek bekijken we samen met jou welke van onze diensten nuttig voor jouw bedrijf of product zijn en op welke manier deze toegepast kunnen worden. Naar aanleiding van het eerste gesprek wordt er een kort plan van aanpak geschreven, gekoppeld aan een duidelijke offerte.

Na goedkeuring en orderbevestiging gaat OZIEZO direct aan de slag en ontvang je binnen de afgesproken termijn de creatieve voorstellen. Mocht het niet helemaal zijn wat je in gedachten had, dan bespreken we jouw kritiekpunten en maken we alternatieve ontwerpen, net zolang totdat je helemaal tevreden bent. Grafisch en creatief zullen wij van concept tot realisatie tot het uiterste gaan. OZIEZO is je graag van dienst.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Oziezo Vormgeving (BNO)
R. Schumanstraat 48
9728SK Groningen

+31 (0)6 13898593

Links

Website

Deel deze pagina

Oziezo+Vormgeving+%28BNO%29 img