Marjo Vliek Creatief Ontwerp

Marjo Vliek Creatief Ontwerp

Welkom bij Marjo Vliek Creatief Ontwerp. Uw ontwerpbureau voor frisse ideeën. Het bureau waar enthousiasme voor het vak en een goed oor voor details de bron zijn voor een optimaal resultaat. Iedere vorm van goede communicatie begint immers met goed luisteren.

Is het helder welke boodschap u wilt uitdragen, aan wie, en met welk doel? Dan gaan we direct voor u aan de slag. U krijgt van ons meerdere ideeën waaruit u kunt kiezen. Ideeën die we vervolgens, indien nodig, nog even ‘fijnwassen’, totdat ze precies aan uw wensen voldoen.

U kunt bij ons terecht voor:

Huisstijl
Een huisstijl die past bij uw bedrijf. Die niet alleen tot de verbeelding spreekt, maar ook nog praktisch is toe te passen. Niet alleen op uw briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, maar ook op kleding, bedrijfsbus of de belettering van uw pand.

Printontwerp
Ontwerp- en DTP-werkzaamheden voor: boeken, magazines, jubileumuitgaven, jaarverslagen, flyers, stickers, kalenders en posters. Kleurrijk, stijlvol en verrassend.

Webontwerp
Een website-ontwerp dat rekening houdt met de inhoud en de navigatie, en toch nét even anders is. Een ontwerp dat in één oogopslag communiceert waar u voor staat!

Helder advies, optimaal resultaat
Heeft u eenmaal een passend ontwerp? Ook dan houdt onze dienstverlening niet op. Marjo Vliek Creatief Ontwerp beschikt over een uitgebreid netwerk van zoekmachinemarketeers, website-ontwikkelaars, drukkers, tekstschrijvers en fotografen. Met gebundelde krachten behalen wij optimale resultaten!

Wilt u graag eens een frisse kijk op uw zaak? Marjo Vliek legt de groene loper graag voor u uit!

Services

  • Gratis offerte
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Marjo Vliek Creatief Ontwerp
Lorentzhof 48
3863AN Nijkerk

+31 (0)6 25116677

Deel deze pagina

Marjo+Vliek+Creatief+Ontwerp img