GK Graphic Design

GK Graphic Design

Vormgeving in de ruimste zin van het woord. Van het kleinste visitekaartje tot de grootste billboard op de gevel van een warenhuis. Alles dient te worden vormgegeven en dat is waar wij dagelijks vol passie mee bezig zijn.

GK Graphic Design, een vormgevingsbureau in Ter Apel is sinds 2001 bezig de ‘wereld een beetje mooier' te maken. Gerard, de nestor van de studio, is de creatieve ‘vogel' die van niets iets maakt. Vanuit een jarenlange passie voor vormgeving is hij de motor achter menig project wat een 'gezicht' moest gaan krijgen.
Vanuit een grafische opleiding is hij in 1990 gaan werken bij het ministerie van justitie op een afdeling waar vormgeving, huisstijlen en alles wat met drukwerk had te maken de revue passeerden. Sinds 2001 is hij als freelancer gaan werken en dit heeft geresulteerd in GK Graphic Design.

Geert heeft na zijn grafische opleiding aan het Grafisch Lyceum in Zwolle de ‘digitale snelweg' tot zijn gebied gemaakt en bouwt websites, maakt vanuit deze projecten mailings, digitale nieuwsbrieven en alles wat maar verbonden is aan deze manier van digitale communicatie.

Gerda heeft de verantwoordelijkheid over alles wat te maken heeft met de zakelijke kant van het bedrijf. Zij heeft de ‘vinger op de knip' en verzorgt alle correspondentie naar de cliënten alsmede het soms zo dierbare kopje koffie!
Kom gerust eens langs om de koffie van haar te proeven, dan kunnen wij daarnaast onze passie, vormgeving, met u delen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

GK Graphic Design
Kloosterveenweg 92
9561AS Ter Apel

+31 (0)599 580415

Deel deze pagina

GK+Graphic+Design img