Studio Goosen Grafische Vormgeving

Studio Goosen Grafische Vormgeving

Studio Goosen werd opgericht door Sofieke van den Hout-Goosen, grafisch ontwerper en industrieel vormgever. Inmiddels heeft het bureau zich kunnen manifesteren als een all-round dienstverlenend ontwerpbureau voor de professionele markt. Studio Goosen werkt samen met een breed netwerk van copywriters, fotografen, drukkers en illustratoren.

Studio Goosen ontwerpt grafische uitingen in de breedste zin van het woord. Hierbij valt uiteraard te denken aan logo’s, huisstijlen en brochures. Maar ook andere producten zoals websites, advertenties, beursstands en verpakkingen worden door ons ontworpen.

De ontwerpvisie welke wij hanteren streeft een zuivere én doeltreffende uiting na; grafische ontwerpen dienen immers in onze optiek direct helderheid te verschaffen over hun doel. Een no-nonsense-visie met een kracht welke zich inmiddels bewezen heeft!

Na de ontwerpfase worden de definitieve voorstellen technisch uitgewerkt en digitaal voorbereid ten behoeve van de drukker. De zorgvuldige begeleiding van het drukwerkproces is hierbij een vanzelfsprekendheid.

Op onze site zijn voorbeelden te zien van diverse projecten welke in de voorbije jaren tot stand zijn gekomen. Wij nodigen u van harte uit om hierin een kijkje te nemen!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Studio Goosen Grafische Vormgeving
Wilhelminapark 18
5041EB Tilburg

+31 (0)13 5455040

Deel deze pagina

Studio+Goosen+Grafische+Vormgeving img