De Werf

Geopend tot 18.00

grafisch ontwerpers - De Werf - kaartoverzicht

De Werf

De werf is een ontwerpbureau gespecialiseerd in creatieve communicatie. Wij visualiseren de identiteit van bedrijven en organisaties. Maken merken zichtbaar en vertalen dat in kant-en-klare producten. We ontwerpen alles van website tot correspondentiereeks, van uitnodiging tot beursstand, van folderlijn tot jaarverslag, enz. enz. Dit doen wij op een economisch en ecologisch verantwoorde manier en noemen het daarom 'eco-communicatie'. Onze klanten zijn blij met de creatieve concepten die wij bieden. Ons doel is altijd hetzelfde - het behalen van optimale resultaten.

Uw voordelen

Als eerste de vier G's; alles moet Goed, Gemakkelijker, Goedkoper en Groener. Wij zorgen daarvoor!

De werf durft te investeren in de toekomst van haar klanten. We benaderen een opdracht nooit als eenmalig en streven naar duurzame producten én een langdurige samenwerking.

Onze Rotterdamse mentaliteit; we werken graag hard voor onze opdrachtgevers! Dit zorgt ervoor dat wij korte lijnen onderhouden. We zijn resultaatgericht én creatief, waardoor er een degelijk ‘eco-ontwerp’ ontstaat.

Wij staan voor heldere afspraken, liefde voor het vak en een nuchtere kijk op zaken. Hierbij is ‘eco-communicatie’, in al haar diversiteit, ons speerpunt.

En het moet altijd beter! De werf durft, is creatief en daagt haar opdrachtgevers uit, om bij te dragen aan een betere wereld, zodat ook zij hun eigen ambities vanuit een verantwoorde basis kunnen realiseren.

Services

  • Gratis offerte
  • Huisstijlcheck
  • Digitaal huisstijlbeheer

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De grafischontwerp-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Werf
Nieuwendijk 12
3284KR Zuid-Beijerland

+31 (0)10 4772919

Links

Website

Deel deze pagina

De+Werf img